Ons merk vertegenwoordigen, iets voor jou?

Wil jij de nieuwe ambassadeur van Protect-All worden? We zoeken gepassioneerde auto-liefhebbers die actief zijn op hun sociale media, die plezier beleven aan het poetsen en ons merk met trots willen vertegenwoordigen.

Als je een volgersbasis hebt op Instagram, TikTok of YouTube en op een plezierige manier wat extra wilt verdienen, dan willen we graag met je samenwerken!

Verdien 10% commissie op elke bestelling die via jou wordt geplaatst. Daarnaast kun je je volgers verwennen met door ons gesponsorde giveaways. Ontvang ook een exclusieve 10% kortingscode voor zowel jou als je volgers.

We bieden een coachingstraject aan om je te helpen een succesvolle ambassadeur te worden. Jouw taak is het vertegenwoordigen en promoten van Protect-All, zodat meer autoliefhebbers kunnen genieten van onze fantastische producten.

Een samenwerking met ons kan uitgroeien tot iets prachtigs! Door content te creëren en te delen op jouw sociale media, draag je bij aan het succes van Protect-All. We staan klaar om met je mee te denken, zodat je geweldige video's en foto's kunt maken die de aandacht trekken en de verkoop stimuleren. Maak van deze samenwerking een groot succes!

Lijkt dit allemaal heel interessant en is dit op jouw lijf geschreven?

Registreer u dan hier om toegang te krijgen tot het platform.

Als wij jouw profiel goedkeuren krijgt u meteen toegang tot ons affiliate-programma.